Vig Festival app

En iPhone og iPad app til brug under årets Vig Festival

Problem

Skævt havde til festival-sæsonen 2015 udviklet en ny visuel identitet, samt et nyt website til Vig Festival. For at støtte op om dette, havde Vig Festival yderligere et ønske om at give deres festivalgængere en endnu bedre oplevelse, igennem en smartphone app til brug både før og under festivalen.

Løsning

Vi har i samarbejde med Skævt og Appdictive udviklet en app til Vig Festival, der støtter op om deres eksisterende website. Vi har i projektet stået for udvikling af en iOS app til både iPhone og iPad. Android versionen af appen blev udviklet af Appdictive, hvor vi stod for at formidle kontakten imellem dem og Skævt.

Vores roller i projektet

  • Teknisk rådgivning
  • iOS udvikling
  • Projektledelse

Som et tiltag ud over deres nye visuelle identitet og website, havde Vig Festival et ønske om at få udviklet en smartphone app der kunne integrere med det eksisterende website. På den måde vil appen altid være opdateret med de nyeste informationer om festivalen, og festivalgængerne kan dermed holde sig opdateret under hele festivalen.

I samarbejde med Skævt påtog vi os denne opgave. Skævt stod for at lave et fedt design der matchede den nye visuelle identitet, hvorefter vi sammen blev enige om appens funktionalitet, inden vi gik i gang med at programmere.

Vi specialdesigner og programmerer apps efter vores kunders behov og ønsker. Vi er med hele vejen, fra den løse idé, til det endelige produkt. Hvis du er i tvivl om fordelene ved at få udviklet en app til smartphones, så vil vi meget gerne rådgive dig og svare på dine spørgsmål.

Sådan ser appen ud

Vig Festival iPhone mockups

Appen giver brugerne mulighed for nemt at få et overblik over festivalens musikprogram, nyheder og mad-boder. Det er også muligt at sammensætte sit eget musikprogram, før eller under festivalen, ved at tilføje kunstnere til mit program. Appen indeholder et udførligt kort over festival pladsen, så det altid er nemt for festivalgængerne at finde rundt.

Vig Festival iPhone mockups - mit program

Derudover er det i appen muligt at afspille Vig Festivals egen festival radio og TV, som sender live under hele festivalen. For at gøre appen ekstra brugbar for Vig Festival, har vi gjort det muligt for festival arrangørerne at sende push-beskeder direkte til alle brugere af appen, så vigtige nyheder, opdateringer mv., når ud til festivalgængerne hurtigst muligt.

Appen er designet så den er tilgængelig til både smartphone og tablet. iOS appen kan downloades i App Store og Android versionen, udviklet af Appdictive, kan findes i Google Play Store.

“Bagvendts tekniske snilde og forståelse for design gjorde at de kunne bygge en iOS app, som fuldstændig ligner det oprindelige app design. Derudover sørgede de for at inddrage en samarbejdspartner fra deres netværk, Appdictive, til at varetage Android udviklingen af app designet.”

Martin Holm - Skævt

Det bliver en fornøjelse! Vi elsker at møde nye mennesker, og har altid kaffe og lækkerier på kontoret.

Kontakt os