Håndtegnet formidlingsvideo

En kreativ og håndgribelig video der fanger de unges opmærksomhed

Problem

Frederikshavn Gymnasium og HF ønskede en video der, på en let og tilgængelig måde, kunne kommunikere baggrunden for deres uddannelser til fremtidige studerende. Anders Saugstrup kom til os for at få hjælp til denne udfordring.

Løsning

Vi har i samarbejde med Anders Saugstrup og Videofabrikken lavet en håndtegnet formidlingsvideo. Videoen kommunikerer, på en legende og visuel måde, budskabet ud til fremtidige studerende på Frederikshavn Gymnasium og HF.

Vores roller i projektet

  • Konceptudvikling
  • Idégenerering
  • Visuel facilitering
  • Markedsføring
  • Kommunikation

Anders Saugstrup stod med den udfordring, at skulle kommunikere baggrunden for Frederikshavn Gymnasium og HF’s uddannelser til fremtidige studerende. Det stod hurtigt klart, at der for at fange de kommende studerenes opmærksomhed, var behov for en anderledes, håndgribelig og visuel måde, at forklare hvad uddannelserne har at byde på. I et intenst samarbejde imellem Videofabrikken, Anders Saugstrup og os, blev resultatet af denne udfordring foreviget i en visuel, legende og uforudsigelig håndtegnet video, som du kan se herunder.

I projektet stod Anders Saugstrup for projektledelse og manuskript. Videofabrikken stod for optagelse og videoproduktion, og vi var ansvarlige for konceptudvikling af tegninger, visuelle virkemidler og det omkringliggende miljø. Derudover stod vi for selve håndtegningen i videoen.

Er du, ligesom os, grebet af stilen i denne video? Tag kontakt til os, og lad os snakke om mulighederne for at sætte et Bagvendt præg på den historie du ønsker at fortælle. Vores visuelle og uforudsigelige stil kan bruges i både markedsføringsvideoer og til formidling af kompleks information.

Formidlingsvideoen gennemgår på en legende og alternativ måde de enkelte uddannelser, som Frederikshavn Gymnasium og HF tilbyder. Videoen forklarer også hvilke fremtidige muligheder det åbner op for, hvis man vælger netop deres uddannelsessted. Samtidig præsenterer den, hvad studerende skal forvente når de bevæger dig fra folkeskolen til gymnasiet, og hvilke fordele det giver at vælge én af deres uddannelsesretninger.

Bag kameraet

Som du kan se i videoen, er alle tegninger håndtegnet imens kameraet rullede, og der er gjort brug af mange lavpraktiske virkemidler, for at fange de unges opmærksomhed. Arbejdet med at konceptudvikle de enkelte elementer i videoen, har været en perfekt undskyldning for os til at få lov til at lege med balloner, papirklip, manifold, knive og meget mere.

“Selvom Bagvendt er nogle tekniske nørder, så besidder de en kreativ sans for design og konceptudvikling. Jeg skrev hele manuskriptet, hvorefter de fortolkede det. Igennem håndtegning, notesbøger, balloner og andre rekvisitter der fløj om ørerne, formåede de at gøre det simpelt og håndgribeligt for målgruppen.”

Anders Saugstrup - Manuskriptforfatter

Det bliver en fornøjelse! Vi elsker at møde nye mennesker, og har altid kaffe og lækkerier på kontoret.

Kontakt os