AVK Toolbox app

Overskuelig udregning og deling af beregninger for rør og ventiler

Problem

AVK havde et ønske om at gøre det nemmere for eksisterende og potentielle kunder at lave forretning med dem, og samtidigt være fremme i skoen ift. nutidens digitale trends. Specifikt havde de et behov for at gøre det nemmere at lave beregninger på farten, samt at gøre det bekvemt at gemme og dele beregningerne digitalt i PDF format på smartphones.

Løsning

I samarbejde med AVK konkretiserede Appdictive et designforslag til funktionalitet og brugergrænseflade i en app, der har til formål at facilitere udregning af komplekse beregninger som nemt kan gemmes og deles direkte via en smartphone. Senere udviklede de en Android version af appen, som vi efterfølgende har designet og programmeret specifikt til iOS platformen.

Vores roller i projektet

  • iOS udvikling

Endnu engang har vi i samarbejde med Appdictive udviklet en app til hhv. Android og iOS. Appdictive har i processen stået for design, konceptudvikling og udvikling af Android versionen. Senere kom vi med om bord, for at udvikle en iOS version af den eksisterende app.

AVK Toolbox har til formål er at gøre det muligt, på en overskuelig og nem måde, at beregne og dele komplekse beregninger på rør og ventiler.

Hvis din virksomhed spilder meget tid på manuelt arbejde, så kan vi hjælpe jer med at sparre tid. Vi digitaliserer og forenkler arbejdsgange vha. apps og cloud løsninger, så I kan bruge mere tid på det der er vigtigt for jer. Book et møde i dag, og lad os snakke om jeres udfordringer.

Beregninger

Appen er designet til at facilitere fem typer af beregninger, hhv.

  1. Gennemløb
  2. Vandspild
  3. Tryktab
  4. Strømforbrug
  5. Emission
iPhone mockups - Beregninger

De enkelte beregningstyper har hver deres unikke funktioner, eksempelvis at det er muligt at beregne tryktab over bestemte AVK ventiler, og sammensætte en specifik energiprofil til udregning af emission.

Historik og deling

AVK Toolbox appen udnytter en unik fordel ved smartphones som platform, nemlig at alle beregninger nemt kan gemmes og eksporteres direkte til en PDF fil, uanset hvor brugeren befinder sig.

iPhone mockups - Deling

For at øge overskueligheden, har appen en historik hvor alle beregninger bliver gemt. Her er det nemt at vælge de specifikke beregninger, som brugeren ønsker at eksportere til PDF og efterfølgende dele igennem andre apps, eksempelvis via mail eller SMS.

Overblik & know-how

Ud over muligheden for at lave beregninger, tilbyder appen også at brugeren kan tilegne sig viden omkring fagspecifikke områder og termer, eksempelvis flange tabeller og begrebsforklaringer. Yderligere indeholder appen også en ”Omkring AVK” sektion, der giver et overblik over virksomhedens historie og kontaktoplysninger.

iPhone mockups - Know how

AVK Toolbox appen kan downloades i App Store og på Google Play.

“Bagvendt har endnu engang udviklet en iOS app der fuldt ud lever op til vores forventninger. Samarbejdet har været både professionelt og ukompliceret, og deres erfaring har gjort at vi nu kan overlevere en gennemtestet og solid app til vores kunde.”

Jesper Lysgaard Rasmussen - Appdictive

Det bliver en fornøjelse! Vi elsker at møde nye mennesker, og har altid kaffe og lækkerier på kontoret.

Kontakt os