Et bagvendt blik på 2015

Vi har taget et tilbageblik på begivenhederne i Bagvendt i året der gik

Her kommer et bagvendt blik på 2015 i en nogenlunde kronologisk rækkefølge.

Årets milepæl var...

I februar gik vi alle tre fuld tid på Bagvendt, efter at have færdiggjort vores kandidat i IT produktudvikling, hvilket var en kæmpe milepæl for os alle. Samtidig startede vi bloggen, Bagtanker, hvor vi deler vores tanker og erfaringer - eksempelvis om fremtidens mobile sundhedsteknologi og Apple Watch. Som mange ved, så grundlagde vi Bagvendt under vores uddannelse, så i marts måned kunne vi fejre 1 års fødselsdag.

Årets teknologi var...

Årets teknologi i Bagvendt-regi, må siges at være iBeacon teknologien. Det blev til mange iBeacon-prototyper med fokus på at gøre bygninger mere tilgængelig for blinde, svagsynede og personer med funktionsnedsættelse. Herunder Nem-info prototypen, som du kan læse mere om under vores projekter. Her kan du også læse om Blinfo, som vi har designet og udviklet i samarbejde med Living IT Lab. Blinfo leverer stedsspecifik information til blinde og svagsynede i offentlige bygninger, ved hjælp af iBeacon teknologien.

Årets fysiske udfordring var...

Vi deltog i Run to the beat-løbet, men vores kontorflytning må siges at tage prisen som årets fysisk udfordring, da vi skulle helt op på femte sal med møblerne! Flytningen skete i oktober, hvor vi lejede vores eget lille kontor på femte sal på Navitas i Aarhus. Vi sagde derfor også farvel, og et stort tak, til Stibo Acceleratoren, hvor vi tidligere havde haft kontor i halvandet år.

Årets afslutning(er) var...

I december modtog vi vores første fan brev, og præsenterede Blinfo-produktet for Aarhus' borgmester, Jacob Bundsgaard. 2015 blev rundet af med et Bagvendt-logo på væggen, og en god snak om 2016 med et glas champagne i hånden.

Et blik på 2016

Vi er tilbage på pinden og klar til et lækkert 2016, med endnu flere spændende projekter. Vi kan afsløre allerede nu, at vi i forbindelse med projektet Innovation Youth, skal ud og holde 20 teknologi workshops rundt omkring i Jylland. Derudover er vi i dialog om kommende projekter, som involverer skræddersyet udvikling, herunder iOS, frontend, og backend udvikling. Det er et aktivt valg fra vores side, da skræddersyet udvikling, eller custom udvikling om man vil, udfordrer os med spændende problemstillinger, som Blinfo-produktet eksempelvis gjorde i 2015.

Hvis du vil følge med i vores 2016, kan du finde os på de sociale medier.

På vegne af det Bagvendte hold, vil jeg gerne ønske dig et rigtig dejligt 2016 med lige nøjagtig det du ønsker ;-)

David Andersen
  • David Andersen

  • 5. januar 2016

Det bliver en fornøjelse! Vi elsker at møde nye mennesker, og har altid kaffe og lækkerier på kontoret.

Kontakt os